Ελληνικά
English
Βρείτε μας  Facebook YouTube LinkedIn LinkedIn

Εκδήλωση του ΚΕΠΑ σε συνεργασία με την ΔΕΘ Helexpo για τις Μικροπιστώσεις, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός 16/10/2017

Εκδήλωση του ΚΕΠΑ σε συνεργασία με την ΔΕΘ Helexpo για τις Μικροπιστώσεις, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, που αποτελούν πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ, συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην καμπάνια για την προώθηση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων* και διοργανώνουν σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELEXPO A.E.  την εκδήλωση με θέμα “Fair Finance for All: Ισότιμη Πρόσβαση σε Πηγές Χρηματοδότησης”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, και ώρες 15:30 – 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”(Περίπτερο 8, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της Helexpo).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες Άλη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης και delivery.gr, ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το Ράδιο Θεσσαλονίκη και η Εφημερίδα THESSNEWS. Η εκδήλωση «χαίρει» της επικοινωνιακής υποστήριξης της ΕΡΤ3.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για εγγραφή συμμετοχής, πατήστε εδώ

..pdf..Πρόγραμμα-Πρόσκληση της Εκδήλωσης

..pdf..Δελτίο τύπου

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Αγνή Παγούνη (Τηλ.: 2310 27 40 33 – Email: pagounia@microstars.gr)

 

επιστροφή